De Rijdende Opticien is gediplomeerd, ervaren en gewaardeerd

De Rijdende Opticien is gediplomeerd, ervaren en gewaardeerd

 

Ik ben in het bezit van alle vakdiploma’s. Mijn lidmaatschap van branche-organisatie NUVO (Nederlandse Unie van Opticiens) bewijst mijn kwaliteit: alleen gediplomeerde opticiens kunnen lid worden.

 

 

 

 

Ruim 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar voer ik oogmetingen aan huis uit. In die tijd heb ik geleerd dat aandachtigheid, geduld en duidelijkheid heel belangrijk zijn. Zo stel ik mijn klanten op hun gemak, terwijl ik ruim de tijd voor hen neem.

Ik heb een grote klantenkring opgebouwd, die zowel zelfstandig als in zorgcentra of verpleeghuizen wonen.     Ik houd vaak vaste zitting in deze instellingen of word op afroep ingeschakeld. Ook thuiszorgorganisaties koppelen mij aan hun cliënten.

Mijn klanten erkennen mijn kwaliteit

Mijn klanten vertellen goede dingen over mij. Gelukkig, want als opticien aan huis ben ik afhankelijk van goede mond-tot-mondreclame. Als ik mijn werk niet goed zou doen, had ik het nooit 20 jaar uitgehouden! Ik laat het mijn klanten graag zelf vertellen.

Enkele reacties van mijn klanten:

 

 

 

Het 1e bezoek en de oogmeting zijn kosteloos

Als u niet de deur uit kunt of wilt om naar de opticien te gaan, komt De Rijdende Opticien bij u aan huis of in het zorgcentrum.

Menu