De Rijdende Opticien op Weg

Nieuwe website opticien aan huis gelanceerd!

De vernieuwde website van de opticien aan huis, de rijdende opticien.

Multifocale glazen ook bij De Rijdende Opticien

Soms duizelt het je, al die reclames op tv. Hoe kan er zoveel prijsverschil tussen multifocale brillen zijn?

Mijn brillen kosten nooit duur

Een meneer, woonachtig in een serviceflat, wilde graag een nieuwe bril. Na de oogmeting bleek zijn taalgevoel veel scherper dan zijn zicht.

Een heel ander soort bril

Telefoon van de receptie van een verzorgingshuis: of ik langs kon gaan bij een oude dame wiens bril kapot was. Uiteraard. Op huisbezoek voor reparatie van een bril: dat is mijn werk! Hoewel…er zijn brillen die ik níet repareer…

Mogelijkheden van een lege winkelruimte

Ooit had ik een klant in het ‘red light district’ van Amsterdam. De oude heer had een nieuwe bril nodig, maar was niet meer in staat de deur uit te gaan. Op het woonadres bleek ook een ongebruikte winkelruimte te zijn. Tja, wat kun je daarmee, op de wallen…?

Vroeger was alles…

Als De Rijdende Opticien bezoek ik veel ouderen thuis. Soms zelfs mensen van boven de 100! Vaak hoor ik dan prachtige verhalen over vroeger.

Menu